تقدیر انجمن بین المللی کنفوسیوس از رئیس دانشگاه

۲۰ آبان ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۶۳۸ خبر روز آموزش و پژوهش
انجمن بین المللی کنفوسیوس در نامه ای به دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه مراتب قدردانی خود را از همکاری دانشگاه علامه طباطبائی در برگزاری همایش مشترک همایش دو روزه گفت‌وگوهای فرهنگی و تمدنی ایران و چین اعلام کرد.
تقدیر انجمن بین المللی کنفوسیوس از رئیس دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این نامه آمده است: همایش گفت و گوهای فرهنگی ایران و چین که از حمایت های بی دریغ دانشگاه و جنابعالی برخوردار گردید، بیانگر احساسات دوستانه¬ی دانشمندان ایرانی و استادان و دانشجویان آن دانشگاه نسبت به کشور چین است و تاثیر عمیقی بر ما گذاشت.

لازم به ذکر است همایش مشترک گفت‌وگوهای فرهنگی و تمدنی ایران و چین با همکاری و مشارکت انجمن بین‌المللی کنفسیوس چین، گروه‌های آموزشی فلسفه، زبان چینی و تاریخ دانشگاه علامه‌طباطبائی، دانشگاه مطالعات خارجی پکن و انجمن فلسفه میان فرهنگی ایران، هشتم و نهم آبان‌ماه در در دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه برگزار شد.