نشست چگونگی ارتقاء مشارکت زنان در مقدّرات اساسی مملکت

۱۶ آبان ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۶۱۲ خبر روز آموزش و پژوهش
دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی نشست تخصصی با عنوان «چگونگی ارتقاء مشارکت زنان در مقدّرات اساسی مملکت با تأکید بر اندیشه های امام خمینی (ره)» را 22 آبان ماه جاری برگزار می نماید.
نشست چگونگی ارتقاء مشارکت زنان در مقدّرات اساسی مملکت

دکتر عباس اشرفی عضو هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه و دبیر علمی این نشست در گفتگو با روابط عمومی ضمن اعلام این خبر گفت: این نشست تخصصی با هدف بررسی ابعاد مختلف نقش و مشارکت زنان در مقدرات مملکت با تاکید بر اندیشه های بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و با حضور و سخنرانی استادان و اندیشمندان این حوزه برگزار می گردد.

دکتر اشرفی به موضوعات مورد بحث در این نشست اشاره کرد و افزود: زن در گفتمان انقلاب اسلامی، پیشرفت همه جانبه زنان از منظر امام خمینی(ره)، نقش زن در قرآن مجید، عدالت ذکر پادشاهی بلقیس( ملکه سبا) در قرآن مجید، نقش زن در اندیشه امام خمینی(ره)، نقش زن در خانواده از منظر امام خمینی (ره) از موضوعاتی است که سحنرانان حاضر در این نشست به بررسی و ارائه دیدگاه های خود در این خصوص خواهند پرداخت.

دبیر علمی نشست اضافه کرد: در این نشست آقایان دکتر غلامرضا ذکیانی، دکتر ابراهیم برزگر، دکتر محمد تقی کرمی قهی، دکتر عباس اشرفی و خانم ها دکتر زهرا شجاعی و نرگس کریمی سخنرانی خواهند کرد. لازم به ذکر است این نشست 22 آبان ماه جاری از ساعت 8:30 الی 12 در محل سالن اجتماعات دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه برگزار می گردد.