بهبود دسترسی کاربران دروازه اطلاعاتی کنسرسیوم محتوای ملی به محتوای کتابخانۀ دیجیتالی دانشگاه

۱۳ آبان ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۵۸۰ آموزش و پژوهش
جلسۀ بهبود دسترسی جامعۀ کاربران دروازه اطلاعاتی کنسرسیوم محتوای ملی به محتوای کتابخانۀ دیجیتالی برگزار شد.

جلسۀ بهبود دسترسی جامعۀ کاربران دروازه اطلاعاتی کنسرسیوم محتوای ملی به محتوای کتابخانۀ دیجیتالی دانشگاه علامه طباطبائی باحضور نمایندگانی از کنسرسیوم محتوای ملی و شرکت نرم‌افزاری پارس آذرخش، نهم آبان ماه در دفتر ریاست کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد برگزار شد.

در این جلسه مقرر شد انواع اشیای محتوایی و منابع اطلاعاتی شامل کتاب، مقاله، استاندارد و فیلم، برای جامعه کاربران کنسرسیوم با پرداخت هزینه خدمات دسترس‌پذیر شود. همچنین در خصوص پایان‌نامه‌ها/ رساله‌ها و طرح‌های پژوهشی با توجه به قوانین مالکیت معنوی و با اعمال کنترل دسترسی، بخش‌های محدودی از منابع یادشده در دسترس علاقمندان قرار گیرد.