نشست رؤسای کتابخانه‌ای دانشگاه در کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد

۰۹ آبان ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۵۵۳ آموزش و پژوهش
جلسه رؤسای مجموعه کتابخانه‌ای دانشگاه 29 مهرماه سال جاری در کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه برگزار شد.
نشست رؤسای کتابخانه‌ای دانشگاه در کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد

با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید و بررسی مسائل موجود در کتابخانه‌های دانشکده‌ای، جلسه‌ای با حضور رؤسای کتابخانه‌های دانشکده‌ای در دفتر ریاست کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد برگزار شد. در ابتدای این جلسه دکترطاهری رئیس مکتابخانۀ مرکزی و مرکز اسنادگزارشی از فعالیت‌ها و خدمات جدید کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد ارائه نمود، سپس به تبادل نظر در مورد برخی تعاملات کتابخانه‌های دانشکده‌ای و کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد پرداخته شد.

طرح مسائلی از جمله متمرکز کردن تحویل پایان‌نامه‌ها/ رساله‌ها در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد، ایجاد پروفایل کاربری اساتید مدعو برای نیمسال تحصیلی جدید، تسویه‌ی حضوری استادان مدعو و نیز الزام به ارائه‌ی کارت شناسایی هنگام تحویل منابع فیزیکی، متمرکز کردن تهیه منابع الکترونیکی توسط کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و اعلام گزارش‌های درخواستی در تاریخ‌های اعلام شده به کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد، از مهمترین این مسائل مطرح شده بود. در انتها ریاست کتابخانۀ مرکزی به همراه رؤسای کتابخانه‌های دانشکده‌ای از ساختمان جدید کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد بازدید کردند.