کنگره «نقش خدمات حمایتی در درمان سرطان کودک» با مشارکت دانشگاه علامه طباطبائی

۰۸ آبان ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۵۴۶ خبر روز
کنگره بین المللی«نقش خدمات حمایتی در درمان چند تخصصی سرطان کودک» با مشارکت فعال دانشگاه علامه طباطبائی 1 و 2 آذرماه سال جاری برگزار می گردد.
کنگره «نقش خدمات حمایتی در درمان سرطان کودک» با مشارکت دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان «محک» با همکاری و مشارکت دانشگاه های علامه طباطبائی، تهران، شهید بهشتی، علوم بهزیستی و توانبخشی، دانشگاه آزاد اسلامی و انجمن روان شناسی ایران، انجمن مددکاری و سازمان نظام روان شناسی این کنگره بین المللی را  با هدف بررسی و ارائه تحقیقات و پژوهش های انجام شده در این حوزه و تشریح نقش های حمایتی در درمان چند تخصصی سرطان کودک و با حضور استادان، صاحبنظران و پژوهشگران برگزار می نماید.

ارائه خدمات حمایتی به کودک و مراقبین در فرایند درمان چند تخصصی سرطان کودک، سیر درمان، پیگیری، بازگشت به زندگی عادی، سوگ و پس از سوگ از محورهای اصلی اتین کنگره است. این کنگره بین المللی 1 و 2 آذرماه سال جاری با حضور استادان و صاحبنظران حوزه های مختلف تخصصی پزشکی، رواشناسی تربیتی، روانشناسی بالینی، مشاوره و علوم تربیتی، پرستاران و مددکاران  در محل سالن اجتماعات موسسه محک واقع در بلوار ارتش، بلوار شهید مژدی، خیابان پرفسور وثوق، بلوار محک، بیمارستان و موسسه خیریه محک برگزار خواهد شد.