کلیه دانشجویان دانشگاه تحت پوشش بیمه حوادث دانشجویی قرار گرفتند

۰۷ آبان ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۵۲۵ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند؛ پیرو قرارداد منعقده معاونت دانشجویی دانشگاه، با شرکت بیمه کارآفرین در نیمسال تحصیلی 97-96 برای ارائه تسهیلات خدمات بیمه حوادث دانشجویی، مقرر گردید؛
کلیه دانشجویان دانشگاه تحت پوشش بیمه حوادث دانشجویی قرار گرفتند

کلیه دانشجویان دانشگاه، به صورت رایگان (با هزینه پرداخت حق بیمه از دانشگاه) از اول مهر ماه سال 1396 به مدت یکسال، در قبال حوادث، برای تمام اوقات شبانه روز، بدون قید زمان و مکان تحت پوشش بیمه حوادث تحصیلی دانشجویی قرار گیرند. در این قرارداد شرکت بیمه کارآفرین، متعهد گردید در صورت وقوع حادثه برای دانشجویان، با ارائه مدارک مثبته توسط دانشجو و با تایید دانشگاه، به شرح زیر در اولین فرصت ممکن نسبت به پرداخت غرامت بیمه حوادث دانشجویی اقدام نماید.

نوع حادثه

مبلغ پرداختی بیمه

فوت بر اثر حادثه

250.000.000 ریال

نقص عضو بر اثر حادثه

250.000.000 ریال

هزینه های پزشکی و بیمارستانی بر اثر حادثه

50.000.000 ریال

این بیمه نامه فقط شامل حوادث بوده و درمان بیماریها را شامل نمی گردد:

تعریف حادثه : واقعه ناگهانی ناشی از یک عامل خارجی که بدون قصد و اراده بیمه شده بروز گردیده و منجر به جرح، نقص عضو دائم ، ازکارافتادگی و یا فوت بیمه شده گردد.

تعهدات شرکت بیمه در قبال حوادث تحت پوشش بیمه نامه در مدت اعتبار:

الف) جبران هزینه پزشکی ناشی از حادثه تا سقف50/000/000 ریال

ب ) پرداخت غرامت نقص عضو دائم (جزئی و کلی) ناشی از حادثه 250/000/000 ریال

ج) پرداخت غرامت فوت ناشی از حادثه 250/000/000 ریال

مدارک مورد نیاز برای دریافت خسارت یا غرامت:

الف ) در صورت جرح :- معرفی نامه دانشگاه از طرف امور دانشجویی(مبنی بر تایید تحصیل مجروح و خلاصه حادثه)
اصل (یا برابر اصل شده) صورتحساب هزینه های پزشکی

- در صورت بستری شدن مجروح پرونده بالینی بیمارستانی ضروری است.

- درصورتیکه حادثه خارج از دانشگاه بوده است ، گزارش حادثه از سوی مقام ذیصلاح (اورژانس،پلیس،آتش نشانی و یا مقامات قضایی) الزامی است.

- درصورت وجود شکستگی ارائه عکس رادیولوژی نیز لازم خواهد بود.

- با توجه به نوع حادثه احتمالا مدارک دیگر ، بصورت موردی درخواست خواهد شد.

ب) درصورت نقص عضو یا از کارافتادگی:- معرفی نامه دانشگاه از طرف امور دانشجویی(مبنی بر تایید تحصیل مجروح و خلاصه حادثه)

- گواهی پزشک معالج در پایان معالجات مبنی بر غیر قابل علاج بودن نقص عضو

-گزارش مشروح حادثه توسط مراجع ذیصلاح قضایی یا انتظامی

- با توجه به نوع حادثه احتمالا مدارک دیگر ، بصورت موردی درخواست خواهد شد.

ج) در صورت فوت :- معرفی نامه دانشگاه از طرف امور دانشجویی(مبنی بر تایید تحصیل مجروح و خلاصه حادثه)

- اصل یا کپی برابر اصل گواهی فوت صادره از طرف اداره آمار

-گزارش مشروح حادثه توسط مراجع ذیصلاح قضایی یا انتظامی

- گزارش پزشک قانونی و آخرین پزشک معالج مبنی بر تعیین علت فوت

- با توجه به نوع حادثه احتمالا مدارک دیگر ، بصورت موردی درخواست خواهد شد.

شایان ذکر است مدت بیمه حوادث از تاریخ 96/06/29 لغایت 97/06/29 می باشد. و دانشجویان روزانه و نوبت دوم (شبانه) می توانند برای دریافت کارت بیمه حوادث دانشجویی به سایت:http://portalbime.com مراجعه و پس از تکمیل اطلاعات، کارت خود را دریافت نماید. و دانشجویان پردیس بدون دریافت کارت حوادث می توانند از این خدمات استفاده نمایند.

مدارک لازم:

1-  گزارش مشروح حادثه که توسط مراجع انتظامی و ذیصلاح دیگر برای ردیف 1و2  تهیه شده باشد.

2-  گواهی پزشک معالج همراه با اصل کلیه صورت هزینه های پزشکی

3-   تصویر کارت ملی و کارت دانشجویی و کارت بیمه حوادث دانشجویی

4- تکمیل فرم شماره 1 و 2 طبق فایل الصاقی

از جمله خدمات شرکت بیمه کارآفرین:

دریافت کارت بیمه حوادث دانشجویی بصورت اینترنتی برای دانشجویان روزانه و نوبت دوم شبانه

پرداخت هزینه های پزشکی (مشمول بیمه حوادث حداکثر تا دو هفته)

بدیهی است در صورت بروز حادثه، دانشجو موظف است پس از مراجعه به مراکز درمانی و انجام معالجات پزشکی، مستندات پزشکی و هزینه کردهای پزشکی را در اولین فرصت ممکن (ده روز پس از وقوع حادثه )، به اداره رفاه دانشجویان دانشگاه اعلام نماید.

فرم ارسال مدارک حوادث گروهی

فرم اداره امور مالی