سومین گردهمایی سران دانشگاه های ایران و روسیه در مسکو اغاز به کار کرد

۰۵ آبان ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۵۰۶ خبر روز آموزش و پژوهش
سومین گردهمایی سران دانشگاه های ایران و روسیه امروز جمعه پنجم آبان ماه در مسکو آغاز به کار کرد.
سومین گردهمایی سران دانشگاه های ایران و روسیه در مسکو اغاز به کار کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست سران سیزده دانشگاه سطح یک ایرانی به همراه معاونین و مدیرانشان به بحث و گفتگو با همتایان خود در خصوص توسعه روابط علمی و پژوهشی می پردازند.

این گردهمایی که سومین دور آن در مسکو برگزار می شود، زمینه همکاری های گسترده میان دانشگاهیان دو کشور را در سال های اخیر فراهم آورده است. محور اصلی گفتگوهای انجام شده در سال ۹۴ در مسکو، بر معرفی دانشگاه های دو طرف متکی بود. در سال ۹۵ در نشست سران دانشگاه ها در تهران ایده راه اندازی نظام ارزیابی دانشگاهی جدا از الگوهای غربی بررسی شد. در این دور از نشست ها در مسکو دانشگاه های برتر در دو کشور به ارائه برنامه های خود برای همکاری در سال های پیش رو خواهند پرداخت‌.