فعال شدن پروفایل کاربری اساتید مدعو درسامانۀ کتابخانۀ دیجیتالی دانشگاه

۰۳ آبان ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۴۹۵ آموزش و پژوهش
پروفایل کاربری استادان مدعو نیم سال تحصیلی جاری در سامانۀ کتابخانۀ دیجیتالی دانشگاه ایجاد شد.
فعال شدن پروفایل کاربری اساتید مدعو درسامانۀ کتابخانۀ دیجیتالی دانشگاه

بر این اساس استادان محترم می‌توانند با نام کاربری (کد ملی بدون صفرهای ابتدایی) و گذرواژه (کد ملی بدون صفرهای ابتدایی)، به مدت یک نیمسال تحصیلی از منابع و خدمات سامانۀ کتابخانۀ دیجیتالی دانشگاه استفاده نمایند.

لازم به ذکر است استادان مدعوی که دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی هستند، با همان اطلاعات حساب کاربری (شماره دانشجویی پیشین) می‌توانند به سامانۀ کتابخانه دیجیتالی دسترسی داشته باشند و نیز اساتید مدعو غیر دانشجو که قبلا در این سامانۀ عضو شده‌اند می‌توانند با همان نام کاربری و گذرواژه پیشین از منابع و خدمات سامانۀ یادشده استفاده نمایند. اساتید محترم توجه داشته باشند که تحویل کارت شناسائی (ترجیحأ کارت ملی) جهت امانت منابع فیزیکی الزامی است.

آدرس سامانۀ کتابخانۀ دیجیتالی دانشگاه :  http://d-lib.atu.ac.ir