حضور دانشگاه علامه طباطبائی در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات

۰۳ آبان ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۴۹۴ خبر روز آموزش و پژوهش
مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی با ارائه مجلات تخصصی در زمینه علوم انسانی و اجتماعی در بیست وسومین نمایشگاه مطبوعات تهران حضور دارد.
حضور دانشگاه علامه طباطبائی در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات تهران با حضور موسسات مطبوعاتی، ناشران، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد. مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی با 40 عنوان مجله تخصصی در زمینه های علوم انسانی و اجتماعی در این نمایشگاه حضور پیدا خواهند کرد. انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در غرفه 385 راهرو 25 برپا خواهد بود.

به گفته دکتر امیر زند مقدم، رئیس مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه، در طول برگزاری این نمایشگاه نشستی با موضوع «آسیب شناسی نشریات علمی دانشگاهی» با دعوت از متخصصان، برخی موضوعات مرتبط و چالش های موجود مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت. لازم به ذکر است بیست و سومین  نمایشگاه مطبوعات از تاریخ 5 الی 12 آبان ماه جاری از ساعت 9:30 الی 20:30 در محل مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.