۳۰ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۴۵۱ خبر روز آموزش و پژوهش
معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی در نظر دارد دوره تخصصی دانش افزایی اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه را با عنوان "روش و فنون تدریس" برگزار نماید. این دوره طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه 23 و 24 آبان ماه در دو نوبت صبح و بعداز ظهر برگزار خواهد شد.

علاقه مندان به حضور در این دوره می توانند درخواست خود را با ذکر نام و نام خانوادگی، دانشکده و گروه آموزشی یا پژوهشی، محل خدمت و شماره تلفن همراه، به ایمیل مدیریت برنامه ریزی آموزشی، نظارت و سنجش دانشگاه به نشانیBrn@atu.ac.ir ارسال نمایند.

مهلت ثبت نام: از 96/8/1 تا پایان وقت اداری روز دوشنبه 96/8/8

محل برگزاری دوره: پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی

برنامه و عناوین دروس، تاریخ، ساعت و محل دقیق برگزاری دوره متعاقباً از طریق سایت دانشگاه اعلام خواهد شد.

* با توجه به محدودیت ظرفیت دوره، اولویت با آن دسته از اعضای محترم هیأت علمی خواهد بود که برای اولین بار در این دوره ها ثبت نام نموده اند و پس از آن اولویت بر اساس تقدم ثبت نام خواهد بود.

اطلاعیه برگزاری دوره های دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبائی