نشست "یک سده روابط ایران و روسیه" در دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی برگزار می‌شود

۲۴ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۴۰۷ آموزش و پژوهش
نشست یک سده روابط ایران و روسیه در دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی با سخنرانی رئیس مرکز زبان فارسی و فرهنگ ایرانی در دانشگاه زبان‌شناسی مسکو یکم آبان ماه سال جاری در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه این نشست که از سوی گروه زبان و ادبیات روسی دانشکده ادبیات برپا شده است دکتر الکسندر پولیشوک رئیس مرکز زبان فارسی و فرهنگ ایرانی در دانشگاه زبان‌شناسی مسکو پیرامون یک سده روابط ایران و روسیه 2017- 1917 سخنرانی خواهد کرد.

لازم به ذکر است این نشست در تاریخ یکم آبان‌ماه از ساعت 10 الی 12در محل سالن شهید مطهری دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی برگزار می‌شود.