کنفرانس امنیت منطقه ای در غرب آسیا 27 آذرماه در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود

۲۴ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۳۹۷ خبر روز آموزش و پژوهش
دومین سمینار بین المللی امنیت منطقه ای در غرب آسیا با عنوان« چالش ها و روندهای نوظهور» 27 آذرماه سال جاری در محل دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این کنفرانس با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و دبیرخانه امنیتی تهران و موسسه تدبیر اقتصاد برگزار می گردد. رهیافت و رویکردها، روندها و چشم اندازها، کنش گران و بازیگران موثر در توسعه اقتصادی و امنیت منطقه ای در غرب آسیا از جمله محورهای اصلی این کنفرانس علمی است.

علاقمندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر به نشانی www.tehransecurityconference.ir ، info@tehransecurityconference.ir  و یا با شماره های  88756202 -  88527469  تماس حاصل نمایند.