۲۲ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۳۶۹ خبر روز آموزش و پژوهش
کارگاه آموزشی شیوه‌های بهره‌گیری از منابع و خدمات الکترونیکی انتشارات الزویر (‌Elsevier‎‎) برگزار 24 مهرماه در محل دانشکده ارتباطات برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه این کارگاه آموزشی توسط کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه در خصوص شیوه‌های بهره‌گیری از منابع و خدمات الکترونیکی انتشارات الزویر (‌Elsevier‎‎) شامل پایگاه‎‎های اطلاعاتی  Scival، Scopus، Science Direct تبرگزار می‌شود.

زمان برگزاری این کارگاه، روز دوشنبه 24 مهر جاری از ساعت13 الی 15  در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم ارتباطات خواهد بود. مدرس کارگاه، سرکار خانم اوزگه سرت‎دمیر (مدرس ارشد انتشارات الزویر) است.

شرکت برای عموم آزاد و رایگان است و گواهی شرکت در کارگاه برای شرکت‌کنندگان صادر می‌شود.