آیین استقبال از 4500 دانشجوی نو ورود دانشگاه برگزار می گردد

۱۷ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۳۳۰ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
آیین استقبال از حدود 4500 دانشجوی نو ورود سال تحصیلی 97-96 دانشگاه علامه طباطبائی 20 مهرماه در محل سالن همایش های بین المللی برج میلاد برگزار می گردد.
آیین استقبال از 4500 دانشجوی نو ورود دانشگاه برگزار می گردد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به رسم سال های گذشته آیین استقبال از دانشجویان نو ورود دانشگاه کلیه مقاطع تحصیلی با حضور رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری، معاونان و مدیران دانشگاه به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان با دانشگاه و بیان دیدگاهها و انتظارات مسئولان دانشگاه از دانشجویان جدید از ساعت 8:30 الی 12 روز پنج شنبه 20 مهرماه در محل سالن همایش های برج میلاد برگزار خواهد شد.

این تعداد دانشجوی نو ورود شامل: 2100 دانشجو در مقطع کارشناسی، 1800 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و 400 دانشجو در مقطع دکتری هستند که در سال تحصیلی جدید به دانشگاه علامه طباطبائی راه یافتند. علاوه بر سخنرانی رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری و معاون دانشجویی دانشگاه اجرای برنامه های فرهنگی و نیز کلیپ هایی از معرفی بخش های مختلف دانشگاه از برنامه های در نظر گرفته شده برای دانشجویان نو ورود است.