دعوت از استادان و صاحبنظران برای ارسال مقاله به همایش بین المللی اربعین

۱۵ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۳۰۸ خبر روز آموزش و پژوهش
همایش بین المللی اربعین با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه کربلا و ستاد اربعین کشور 3 و 4 آبان ماه سال جاری در محل دانشگاه کربلا برگزار خواهد شد.
دعوت از استادان و صاحبنظران برای ارسال مقاله به همایش بین المللی اربعین

دکتر غلامرضا ذکیانی رئیس دانشکده ادیبات فارسی و زبان های خارجی و دبیر اجرایی این همایش در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه از کلیه استادان، پژوهشگران و دانشجویان برای ارسال نظرات و دیدگاه های خود در قالب مقاله علمی به همایش اربعین دعوت به عمل آورد. وی با اشاره به اهداف برگزاری این همایش بین المللی تصریح کرد: این همایش دو روزه که با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه کربلا و حمایت ستاد اربعین کشور همراه است، با هدف گسترش فرهنگ هم گرایی و صلح جهانی از طریق معرفی و گسترش فرهنگ اربعین برگزار خواهد شد و طی آن استادان، دانشجویان و پژوهشگران این حوزه به بررسی ابعاد مختلف این رویداد دینی، حماسی خواهند پرداخت.

دکتر ذکیانی با اشاره عدم توجه رسانه های جهان به این رویداد بیان داشت: زمینه شکل گیری این همایش به حضور استادان دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی در مراسم اربعین سال گذشته و تهیه مستنداتی از این رویداد در قالب عکس مربوط می شود.. بر این اساس با پیگیری استادان این دانشکده مقدمات برپایی نمایشگاهی از عکس های تهیه شده در این مراسم در کشور لهستان دنبال شد که خوشبختانه با استقبال گسترده ای ار سوی بازدید کنندگان مواجه شد و بازتاب خبری آن در رسانه ها زمینه برگزاری همایش مشترک دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه کربلا را فراهم نمود. او با اشاره به پتانسیل دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص برگزاری این همایش گفت: با پیگیری دانشگاه کربلا و هماهنگی ستاد اربعین کشور از حدود سه هفته قبل ارتباطاتی به منظور برگزاری این همایش مشترک با دانشگاه برقرار شد و در این راستا جلسه هماهنگی با حضور نمایندگانی از دستگاه های اجرایی کشور و با حضور دکتر سلیمی ریاست دانشگاه و دبیر علمی این همایش برگزار شد.

دبیر اجرایی این همایش ضمن اعلام تعداد مقاله های رسیده به دبیرخانه همایش در فرصت کوتاه اعلام شده گفت: از زمان اعلام فراخوان مقاله تا امروز تعداد 40 مقاله به دبیرخانه رسیده است که با بررسی های انجام شده از سوی کمیته داوران 22 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت و بقیه در صورت اصلاح مجدد مورد بررسی و اعلام نظر قرار خواهند گرفت. او با اشاره به ظرفیت های دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی اضافه کرد: مقاله های مورد پذیرش بعد از ویرایش به دو زبان عربی و انگلیسی ترجمه و به چاپ خواهد رسید.

دکتر ذکیانی با دعوت از استادان، پژوهشگران و دانشجویان برای ارسال مقاله به این همایش تاکید کرد: با توجه به مدت زمان کوتاه باقیمانده تا برگزاری همایش امسال از هم اکنون برای انجام تحقیق و پژوهش برای ارسال مقاله به سومین همایش اربعین که اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می گردد، دعوت می نماییم.  لازم به ذکر است علاقمندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر  با دبیرخانه این همایش واقع در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی با شماره ۸۸۶۹۳۶۶۰ تماس حاصل نمایند  و به منظور ارسال مقالات خود به نشانی http://conf.atu.ac.ir  اقدام نمایند.