حضور دانشگاه‌ در نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه های کشور در حوزه مدیریت سبز

۱۵ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۳۰۰ خبر روز
دومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز 15 مهرماه در محل سازمان برنامه و بودجه کشور آغاز به کار می‌کند.
حضور دانشگاه‌ در نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه های کشور در حوزه مدیریت سبز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نمایشگاه که با هدف معرفی و ارائه دستاوردهای دانشگاه ها و مراکز پژوهشی در حوزه مدیریت سبز برپا شده است، دانشگاه علامه طباطبائی نیز درکنار سایر دانشگاه ها به ارائه اقدامات و دستاوردهای خود در این زمینه می پردازد. دانشگاه علامه طباطبائی با اجرای دو پروژه شاخص در این نمایشگاه حضور دارد. پروژه ساختمان جدید کتابخانه مرکزی دانشگاه با معماری سبز (معماری پایدار ) از نمونه ای اجرای مدیرت سبز در دانشگاه علامه طباطبائی است. در طراحی و اجرای ساخنمان این پروژه سازگاری و همگن بودن با محیط پیرامون، تعبیه و امکان استفاده حداکثری از فضای سبز و لحاظ نمودن صرفه جویی در مصرف انرژی با نصب شیب لایت هایی در بام و نیز استفاده از عایق های حرارتی و نصب پنجره های دوجداره مورد توجه قرار گرفته است و اجرایی شده است.

استفاده از ماشین برقی در محوطه دانشگاه علامه طباطبائی و انتقال پارکینگ دانشگاه در حاشیه ساختمان ها مستقر در پردیس مرکزی به منظور جلوگیری از تردد ماشین های بنزین سوز در محوطه اصلی از اقدامات دانشگاه در حوزه توجه به مدیریت سبز بوده است. در روز آغازین این نمایشگاه چهار روزه دکتر عیسی کلانتری معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و دکتر سید ضیاءهاشمی، سرپرست وزارت علوم در خصوص زمینه‌ها و راهکارهای اجرای الگوی مدیریت سبز در حوزه آموزش عالی به بیان دیدگاه‌ها و نظرهای خود می‌پردازند. در روز نخست نمایشگاه همچنین دکتر محمدرضا واعظ مهدوی معاون توسعه امور علمی و فرهنگی سازمان برنامه و بودجه و دکتر حسین عسکریان ابیانه معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم دیدگاه‌های خود را در حوزه اجرای الگوی مدیریت سبز بیان خواهند کرد. در این نمایشگاه ۳۸ دانشگاه و مرکز پژوهشی آخرین دستاوردهای خود را در حوزه مدیریت سبز به نمایش می‌گذارند.