پیش ثبت نام کاروان پیاده روی اربعین دانشگاه علامه طباطبائی تا 17 مهرماه ادامه دارد

۱۵ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۲۹۸ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
پیش ثبت نام از متقاضیان حضور در جمع کاروان پیاده روی اربعین حسینی که از 10 مهرماه جاری آغاز شده است تا 17 مهرماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش رولبط عمومی دانشگاه، این کاروان با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی و با مشارکت معاونت فرهنگی،نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و هیأت اصحاب عاشورایی دانشگاه اعزام خواهد شد. علاقه مندان می توانند با ارسال کلمه "اربعین" به شماره ۳۰۰۰۴۷۷۷۹۹ در سامانه این سفر ثبت نام نمایند.

بر اساس اعلام معاونت فرهنگی دانشگاه با توجه به ظرفیت محدود کاروان، از بین پیش ثبت نام کنندگان در سامانه پیامکى، قرعه کشی به عمل خواهد آمد و در روز های آتی اسامی پذیرفته شدگان جهت ثبت نام نهایی از طریق کانال تلگرام قرارگاه حضرت صاحب الامر و کانال تلگرامی رسمی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی اعلام خواهد شد.

لازم به ذکر است اسامی پذیرفته شدگان نهایی پس از قرعه کشی از طریق کانال های تلگرامی زیر اعلام خواهد شد:

atabat_atu@

basijatu@