دومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه ها در حوزه مدیریت سبز

۱۱ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۲۸۶ خبر روز آموزش و پژوهش
دومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه ها، مؤسسات آموزشی و پارک های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز، 15 الی 18 مهرماه در محل ساختمان سازمان برنامه و بودجه کشور برپا می گردد.
دومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه ها در حوزه مدیریت سبز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در دومین نمایشگاه دستاوردهای اجرائی دانشگاه ها، مؤسسات آموزشی و پارک های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز دانشگاه های منتخب دستاوردهای اجرائی خود را در حوزه مدیریت سبز عرضه خواهند کرد.

در  این نمایشگاه، دانشگاه ها، مؤسسات آموزش عالی و پارک های علم و فناوری دستاوردهای اجرایی خود را در حوزه مدیریت سبز ارائه در محل ساختمان سازمان برنامه و بودجه کشور در معرض دید بازدید کنندگان قرار خواهند داد. گفتنی است کلیه استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگا‌ه می توانند در تاریخ 17 مهرماه از ساعت 9 صبح از این نمایشگاه بازدید نمایند.