نشست بین‌المللی با عنوان ادیان و صلح جهانی در دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار شد

۱۱ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۲۸۵ خبر روز آموزش و پژوهش
نشست تخصصی بین‌المللی با موضوع ادیان و صلح جهانی با سخنرانی استاد دانشگاه توبینگن در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی، این نشست علمی با سخنرانی پروفسور گوندا ورنر استاد دانشگاه توبینگن آلمان در جمع استادان و دانشجویان دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار شد.

پرفسور ورنر در این نشست به ارائه دیدگاه‌های مطرح در ارتباط با اصول زندگی مسالمت‌آمیز در دنیای کنونی پرداخت و با تبیین اصولی نظیر ضرورت فهم و شناخت متقابل ملت ها از یکدیگر و فهم شفافیت و دورشدن از تعصب، به نقد و بررسی نظریات برخی فلاسفه معاصر غرب در این زمینه پرداخت. پایان این نشست به پرسش و پاسخ میان حضار و اساتید اختصاص داشت.