بررسی ابعاد اجتماعی و کارآفرینی فیلم های مستند در دانشکده اقتصاد برگزار می شود

۰۵ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۲۵۷ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
نشست بررسی علمی 6 فیلم اکران شده در سینماهای کشور با عنوان «هفته فیلم مستند» با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و بنیاد کارآفرینی زنان و جوانان 15 تا 20 مهر در محل دانشکده اقتصاد برگزار می شود.
بررسی ابعاد اجتماعی و کارآفرینی فیلم های مستند در دانشکده اقتصاد برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست ها با هدف معرفی تلاش فیلم سازان کشور در راستای صنعت و سخت کوشی کارآفرینان نوپا در مناطق کمتر توسعه یافته  و در 5 حوزه مورد نظر فیلم ها در صنعت، آتی تی – استارت آپ، کشاورزی، محیط زیست و سلامت برگزار می گردد، استادان و صاحبنظران دانشگاه به بررسی ابعاد اجتماعی و اقتصادی این فیلم ها خواهند پرداخت.

اکران فیلم های: طبرستانی ها، پازلی ها، پنبه تا آتش، شاعران زندگی، مادر زمین، بنیانگذار محک  به همراه بحث و بررسی علمی در این برنامه پیش بینی شده است. علاقمندان به منظور ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تماس 88542518 تماس حاصل نمایند. لازم به ذکر است زمان اکران و بررسی فیلم ها از تاریخ 15 لغایت 20 مهرماه جاری از ساعت 16:30 الی 19:30 در محل سالن اجتماعات دانشکده اقتصاد خواهد بود.