تقدیر از استاد پیشکسوت علم مددکاری اجتماعی ایران دکتر محمد زاهدی اصل

۲۹ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۴۲۰۵ خبر روز آموزش و پژوهش
در آیین بزرگداشت روز اردبیل از تلاش ها و خدمات دکتر محمد زاهدی اصل عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی در ارتقا و غنای علمی و فرهنگی استان اردبیل تقدیر شد.
تقدیر از استاد پیشکسوت علم مددکاری اجتماعی ایران دکتر محمد زاهدی اصل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این مراسم که با حضور مسئولان استانی و شخصیت های علمی و فرهنگی استان اردبیل برگزار شد، از خدمات و تلاش های علمی، فرهنگی و اجتماعی این استاد پیشکسوت علم مددکاری کشور در استان اردبیل از سوی استاندار اردبیل، رئیس بنیاد ملی نخبگان و رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تقدیر به عمل آمد.

همچنین در حاشیه این مراسم کتابخانه دانشکده علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیلی با نام دکتر محمد زاهدی اصل افتتاح و راه اندازی شد. لازم به ذکر است در این مراسم همچنین لوح تقدیری از سوی دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی به دکتر زاهدی اصل اهدا شد.