کارگاه بین المللی استعدادیابی در ورزش برگزار می شود

۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۴۱۵۹ خبر روز آموزش و پژوهش
کارگاه بین المللی استعدادیابی در ورزش با حضور پروفسور «آنتونیو فگیریدو» از دانشگاه کومبرای کشور پرتغال برگزار می شود.
کارگاه بین المللی استعدادیابی در ورزش برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی، دکتر بختیار ترتیبیان عضو هیئت علمی دانشکده علوم ورزشی و تربیت بدنی و دبیر این کارگاه بین المللی با اشاره به اینکه این کارگاه 4 و 5 مهرماه در دانشکده علوم ورزشی و تربیت بدنی دانشگاه برگزار می شود، گفت: استعدادیابی پروسه ای هدفمند است که در آن کودکان به وسیلۀ برخی از روش ها و آزمون های ویژه و استاندارد ارزیابی می شوند و به شرکت و حضور در رشته های ورزشی مناسب که احتمال موفقیت زیادتری را انتظار می رود تشویق و هدایت می شوند. به همین خاطر گزینش افراد زبده یا نخبه برای یادگیری و انجام هر نوع مهارت، از گذشته های دور یکی از دغدغه ها و چالش های انسان بوده است.

وی در ادامه افزود: به همین منظور برای بررسی این چالش، کارگاه نظام آموزشی پژوهشی کشور پرتغال با حضور پروفسور «راموش کاروال هو» معاون امور بین الملل  دانشگاه کومبرا ارائه می شود. دبیر کارگاه بین المللی استعدادیابی در ورزش با اشاره به اینکه در این کارگاه، معاون محترم پژوهشی، رئیس دانشکده تربیت بدنی و جمعی از استادان دانشگاه علامه طباطبائی حضور خواهند داشت، اظهار کرد: به شرکت کنندگان در این دوره گواهی بین المللی اعطا می شود. وی در پایان از تمامی استادان، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاهی  جهت شرکت در این کارگاه دعوت به عمل آورد.