برپایی کنسرسیوم پژوهشی و فناورانه دانشگاه های سطح یک ایران به پیشنهاد دانشگاه علامه طباطبائی

۲۰ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۴۱۲۸ خبر روز آموزش و پژوهش
معاونین پژوهشی سیزده دانشگاه سطح یک ایران در هجدهمین گردهمایی خود در دانشگاه فردوسی مشهد، تفاهم نامه برپایی کنسرسیوم پژوهشی و فناورانه دانشگاه های سطح یک ایران را امضا کردند.

به گزارش مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی، این تفاهم نامه که به پیشنهاد دانشگاه علامه طباطبائی در شانزدهم شهریور ۱۳۹۶ به امضا رسید، زمینه انجام همکاری های علمی میان استادان، دانشجویان و پژوهشگران این دانشگاه ها را در سطوح ملی، منطقه ای و بین‌المللی فراهم می‌کند. حوزه‌های همکاری در این کنسرسیوم شامل تشکیل هسته های پژوهشی مشترک، انتشار کتاب ها و نشریات مشترک، برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌های مشترک و دیگر موضوعات مرتبط به حوزه‌های پژوهش و فناوری می‌باشد. شایان گفتن است که اعضای این کنسرسیوم همکاری‌های پژوهشی مشترک را با  رویکرد دعوت از استادان و پژوهشگران ایرانی و خارجی در دانشگاه‌ها و نهادهای پژوهشی گوناگون دنبال خواهند کرد.