ثبت نام دوره های مهارت افزایی دانشجویان آغاز شد

۰۵ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۴۰۰۹ خبر روز آموزش و پژوهش
مرکز آموزش های تخصصی آزاد دانشگاه به منظور مهارت افزایی دانشجویان، دوره های عمومی و تخصصی را از 4 لغایت 21 شهریور ماه سال جاری برگزار می نماید.
ثبت نام دوره های مهارت افزایی دانشجویان آغاز شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این دوره های مهارت افزایی که با هدف آموزش و ارتقای مهارت های مورد نیاز دانشجویان و با توجه به فراغت در ایام تابستان برگزار می شود شامل: شبیه سازی در مدل های تصادفی با استفاده از نرم افزارR، مقاله نویسی علمی، مهارت های بازرگانی و تجارت بین الملل، حق العمل کاری گمرکی، نرم افزار کامفار، تربیت ارزیاب هتل سبز، باریستا (کافی من) برگزار می گردد.

از متقاضیان محترم تقاضا می شود، جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در دوره های فوق با شماره های زیر تماس حاصل نمایند. لازم به ذکر است، حضور در یکی از «دوره های مهارت افزایی عمومی» برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی رایگان است. هم چنین، 40 درصد تخفیف، برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در نظر گرفته شده است.

دوره های مهارت افزایی (عمومی و تخصصی) به این شرح است:

1- شبیه سازی در مدل های تصادفی با استفاده از نرم افزارR، (عمومی)، دکتر اسکندری، (4 الی 5 شهریور)

2- مقاله نویسی علمی (عمومی)، خانم دکتر دستجردی، (7 الی 8 شهریور)

3- دورۀ جامع مهارت های بازرگانی و تجارت بین الملل (تخصصی)، دکتر الله وردی، (8 الی 30 شهریور)

4- حق العمل کاری گمرکی (تخصصی)، دکتر علی آبادی، (9 الی 10 شهریور)

5- نرم افزار کامفار (تخصصی)، دکتر رسولی، (11 الی 14 شهریور)

6-تربیت ارزیاب هتل سبز  (تخصصی)، دکتر امامی، (11 الی 12 شهریور)

7- باریستا (کافی من) (تخصصی)، آقای ریموند، (20 الی 21 شهریور)

آدرس: توانیر- میدان شهید عباس پور- خ نظامی گنجوی- پردیس تحصیلات تکمیلی خودگردان- مدیریت آموزش های آزاد- طبقۀ سوم

تلفن مستقیم: 88880993-021

تلفنخانه: 15-88770011  داخلی 306