آغاز ثبت نام پرواز خاکی ۸

۱۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۹۴۸ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی (ره) امسال نیز برای هشتمین سال پیاپی اقدام به برگزاری اردوی جهادی با نام «پرواز خاکی ۸»، در مناطق محروم نموده‌است.
آغاز ثبت نام پرواز خاکی ۸

بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی (ره) پیرو منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بر لزوم تحقق پیشرفت، آبادانی و محرومیت‌زدایی در سطح کشور، امسال نیز برای هشتمین سال پیاپی اقدام به برگزاری اردوی جهادی با نام «پرواز خاکی ۸»، در مناطق محروم نموده است. این اردوی جهادی که از ۳۱ مرداد الی ۱۱ شهریور در روستاهای منطقه ظفر آباد لوداب واقع در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود، در زمینه‌های مختلف عمرانی، فرهنگی، آموزشی و ... به فعالیت می‌پردازد. علاقه‌مندان به شرکت و حضور در اردوی جهادی پرواز خاکی ۸ می‌توانند با شماره‌های ذیل، جهت ثبت‌نام و اعلام حضور تماس حاصل نمایند:

تلفن تماس برادران: ۰۹۱۷۵۷۳۲۶۰۶

تلفن تماس خواهران: ۰۹۲۱۲۸۹۱۳۰۳