اعطای وام ضروری ویژه دوره دکتری روزانه

۳۱ تیر ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۹۱۷ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
صندوق رفاه دانشجویان در راستای حمایت بیشتر از دانشجویان شاغل به تحصیل در دوره دکتری روزانه، وام ضروری ویژه دکتری را عملیاتی نموده است.
اعطای وام ضروری ویژه دوره دکتری روزانه

به اطلاع دانشجویان دوره دکتری روزانه می رساند، باتوجه به اینکه این وام به دانشجویان دارای سنوات مجاز رفاهی(8 نیمسال) پرداخت می گردد. خواهشمند است به دلیل محدویت زمانی اعلام شده از طرف صندوق رفاه دانشجویان(1396/5/1 لغایت 1396/5/15 )دانشجویان دکتری ترم هشتم، اقدام به درخواست وام ضروری ویژه دکتری در این برهه زمانی ، فرمایند و مابقی دانشجویان گرامی می توانند در طول هر نیمسال سنوات مجاز بنا به ضرورت نسبت به درخواست خود اقدام نمایند. لازم به ذکر است مبلغ وام ضروری ویژه دکتری 30/000/000 ریال می باشد و دانشجویان دکتری واجد شرایط فقط یکبار در طول سال تحصیلی می توانند از این وام بهره مند گردند.

خواهشمنداست ضمن مطالعه بخشنامه نسبت به تکمیل مدارک خواسته شده و ارائه آن به امور دانشجویی دانشکده مربوط اقدام فرمایید.

دانلود بخشنامه