امکان استفاده از سامانه "همانندجو" برای اعضای هیئت علمی دانشگاه فراهم شد

۱۱ تیر ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۸۰۹ خبر روز آموزش و پژوهش
امکان استفاده از پروفایل "همانندجو" در سامانه مشابهت‌یاب از سوی واحد خدمات مرجع الکترونیکی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه برای اعضای هیئت علمی دانشگاه فراهم شد.
امکان استفاده از سامانه "همانندجو" برای اعضای هیئت علمی دانشگاه فراهم شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در راستای مدیریت حقوقی بروندادهای علمی به ویژه پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی برای هر یک از اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه در سامانه مشابهت یاب پروفایلی با عنوان همانند جو ایجاد و در اختیار اعضای هیئت علمی قرار گرفت.

این سامانه که از سوی پژوهشگاه فناوری علم و اطلاعات ایران (ایران داک) راه اندازی شده است امکان کنترل موارد مورد استفاده و تکراری در پژوهش ها و تحقیقات علمی دانشجویی را برای اعضای هیئت علمی فراهم نموده است. کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه نیز با فعال سازی این امکان برای اعضای هیئت علمی پیوند این پروفایل را به نشانی پست الکترونیکی دانشگاهی اعضای هیئت علمی نموده است.

لازم به ذکر است استادانی که موفق به دریافت پیوند یاد شده از طریق پست الکترونیکی نشده‌اند، نشانی پست الکترونیکی خود را در اسرع وقت به آدرس MKbayat@gmail.com   ارسال نمایند.