کاهش ساعت کار اداری دانشگاه در ایام تابستان

۱۰ تیر ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۸۰۲ اداری سازمانی
هیات رئیسه دانشگاه زمان کاهش فعالیت تابستانی و کاهش ساعت کار اداری در ایام تابستان را مصوب کرد.
کاهش ساعت کار اداری دانشگاه در ایام تابستان

به گزارش روابط عمومی، هیات رئیسه دانشگاه در جلسه مورخ 31 خردادماه کاهش فعالیت تابستانی کارکنان اداری دانشگاه را از تاریخ 5 لغایت 27 مردادماه را به تصویب رساند.

اعضای هیئت علمی رسمی از تاریخ 22 تیر لغایت 3 شهریور و اعضای هیئت علمی پیمانی از تاریخ 31 تیر لغایت 25 مردادماه بر اساس مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه مشمول مرخصی تابستانی خواهند بود. همچنین در این جلسه به منظور صرفه جویی در هزینه ها و امکان بهره مندی همکاران از فرصت تابستان، ساعت کاری اداری از تاریخ 17 تیرماه تا 1 شهریور ماه با کاهش 2 ساعت در روز و  بدون احتساب زمان برای ناهار از ساعت 7:30 تا 13:30 به تصویب رسید. لازم به ذکر است در ایام کاهش فعالیت های اداری و نیز تقلیل ساعت اداری رستوران دانشگاه تعطیل بوده و  خدمات ناهار ارائه نخواهد شد.