برگزاری اولین همایش ملّی نشان تعالی خدمات عمومی

۰۷ تیر ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۷۸۹ خبر روز آموزش و پژوهش
اولین همایش ملّی نشان تعالی خدمات عمومی توسط دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبائی برگزار خواهد شد.
برگزاری اولین همایش ملّی نشان تعالی خدمات عمومی

بنا بر مصوّبه گروه مدیریت دولتی و نیز شورای پژوهشی دانشکده و دانشگاه، همایش مزبور تحت ریاست علمی جناب آقای دکتر سیّد مهدی الوانی در تاریخ ۱۲ تیرماه سال جاری از ساعت ۸ الی ۱۶ در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

این همایش با هدف ترویج و ارتقای فرهنگ خدمت‌گزاری و ارائه الگویی متعالی از خدمات عمومی برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است در رویدادهای آتی همایش، ارزیابی و اعطای نشان تعالی خدمات عمومی به سازمان های متقاضی و واجدین شرایط پیش بینی شده است.

برخی از مهم‌ترین اهداف همایش عبارتند از:

- طرّاحی مدل و شاخص‌های سنجش تعالی خدمات عمومی

- ارتقا و ترویج فرهنگ خدمت‌گزاری به شهروندان

- نوآوری و ایجاد ارزش در خدمات عمومی

- ترویج خدمات عمومی ملموس و رویت‌پذیر

- ارتقا نقش و مشارکت شهروندان در خدمات عمومی

عموم علاقمندان، پژوهشگران و یا سازمان‌های اجرایی و عمومی متقاضی شرکت در همایش می‌توانند از طریق شماره تلفن ۴۸۳۹۲۸۱۳ و یا ارسال درخواست به نشانی ایمیل IPSA@atu.ac.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی همایش به نشانی http://ipsa.atu.ac.ir مراجعه نمایید.

زمان‌بندی پیشنهادی نخستین همایش ملّی تعالی خدمات عمومی