قرار گرفتن سه نشریه علمی-پژوهشی دانشگاه در میان نشریات برتر (Q1) داخلی

۰۴ تیر ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۷۸۱ خبر روز آموزش و پژوهش
رئیس مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی از به دست آوردن ضریب تاثیر مناسب توسط نشریات علمی دانشگاه خبر داد.
قرار گرفتن سه نشریه علمی-پژوهشی دانشگاه در میان نشریات برتر (Q1) داخلی

دکتر امیر زند مقدم، رئیس مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: بر طبق آخرین گزارش استنادی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC)، از 22 مورد نشریه بررسی شده دانشگاه در سال 1394، 18 نشریه دارای ضریب تاثیر شناخته شد که از این میان، سه نشریه "پژوهشنامه اقتصاد انرژی ایران"، "مطالعات مدیریت بهبود" و تحول "مطالعات مدیریت گردشگری" توانستند در جایگاه برتر (Q1) قرار گیرند.

او با اشاره به شرایط دشوار اخذ و حفظ امتیاز علمی-پژوهشی نشریات اضافه کرد: دانشگاه علامه طباطبائی تاکنون موفق به اخذ 26 امتیاز علمی-پژوهشی برای نشریات دانشگاه و برای 2 نشریه، امتیاز علمی-ترویجی شده است.

دکتر زند مقدم اضافه کرد: ضریب تاثیر نشریات علمی هر ساله بر پایه میزان استنادات به مقالات دو سال گذشته توسط ISC محاسبه و اعلام می گردد.