مراسم تودیع و معارفه مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد

۲۳ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۶۷۶ خبر روز اداری سازمانی
مراسم تودیع و معارفه مدیر اجرایی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبایی (ره)، 22 خرداد ماه سال جاری با حضور معاونین فرهنگی دفاتر نهاد، همکاران دفتر نهاد نمایندگی و ائمه جماعات در محل دفتر نهاد نمایندگی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی و بنا بر اعلام دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، حجت الاسلام والمسلمین اکبری اقدم مسئول نهاد رهبری در دانشگاه در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از اکبر آخوندی مدیر اجرایی سابق این دفتر به محمد صفرپور مدیر اجرایی جدید این دفتر را معرفی کرد. مسئول نهاد دانشگاه با تقدیر از تلاش ها و خدمات مدیر اجرایی سابق به توانمندی و شایستگی¬های ایشان اشاره کرد و افزود: وجود آخوندی در دانشگاه بسیار مغتنم دانست و باید همکاران دفتر از تجربیات ایشان استفاده نمایند.

در ادامه آخوندی ضمن تشکر و قدردانی از اعتماد مسئول نهاد نمایندگی به ایشان در طول 3 سال حضور در این دفتر، برای صفر پور آرزوی موفقیت و پیروزی کرد.  در پایان مراسم، حجت الاسلام والمسلمین اکبری اقدم حکم مسئولیت صفرپور را به ایشان تسلیم و با اهدای لوح از زحمات آخوندی تقدیر بعمل آورد.