اصلاحیه اعطای وام ویژه دانشجویان مقطع دکتری (روزانه)

۲۰ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۶۴۵ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
در راستای تحقق بخش دوم اقدام ملی ۴ از راهبرد ۸ نقشه جامع علمی کشور با موضوع حمایت از دانشجویان دوره دکتری، با برنامه ریزی صندوق رفاه دانشجویان، پرداخت وام ویژه دکتری از طریق تفاهم نامه بعمل آمده با بانک توسعه و تعاون ، مبنی بر بهره مندی تمامی دانشجویان روزانه مقطع دکتری تخصصی ناپیوسته از وام ویژه دکتری، طبق دستورالعمل الصاقی، فراهم گردید.
اصلاحیه اعطای وام ویژه دانشجویان مقطع دکتری (روزانه)

به اطلاع دانشجویان دوره دکتری روزانه می رساند:

پیرو بخشنامه اعلامی در مورخ 1396/3/13 در سایت دانشگاه، در جهت تسهیل و بهبود فرایند در پرداخت وام ویژه دکتری روزانه و برای رفاه حال دانشجویان، موارد تکمیلی در کمیته مشترک بانک توسعه و تعاون و صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری به تفاهم رسیده که جهت استحضار در فایل الصاقی پیوست ایفاد می گردد. خواهشمنداست قبل از درخواست تقاضای وام ویژه دکتری مفاد بخشنامه را با دقت مطالعه فرمایید.

لازم به ذکر است تاریخ تقاضای وام ویژه دکتری روزانه 1396/3/13 لغایت 1396/4/15می باشد.

دریافت اصلاحیه وام ویژه دانشجویان مقطع دکتری (روزانه)