دستگاه ورزشی اختراع شده در دانشکده تربیت بدنی به ثبت رسید

۱۶ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۶۱۳ خبر روز آموزش و پژوهش
دستگاه ورزشی پرس سینه برای استفاده در فضاهای عمومی اختراع شده در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت رسید.
دستگاه ورزشی اختراع شده در دانشکده تربیت بدنی به ثبت رسید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بنا بر اعلام دانشکده علوم ورزشی دانشگاه، دستگاه پرس سینه برای استفاده در فضاهای عمومی توسط دکتر حبیب هنری دانشیار دانشگاه علامه طباطبائی، مهندس علیرضا احمدی(دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی) و علی فراهانی (دانشجوی دکتری اقتصاد) اختراع و به ثبت رسید.

این دستگاه با استفاده قوانین فیزیکی به شکلی طراحی گردیده است که برای انجام حرکت پرس سینه نیازی به وزنه های قابل جابجایی نباشد و از وزن کاربر استفاده شود.

این دستگاه که با همکاری و پشتیبانی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی به ثبت رسیده است به شماره ثبت 92063 و طبقه بین المللی  A63B 21/00 در اداره ثبت اختراعات سازمان ثبت و اسناد املاک کشور به ثبت رسید.