مسابقه ماه خدا (ویژه خانواده کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی)

۱۳ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۶۰۶ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت ماه مبارک رمضان مسابقه ای با عنوان "ماه خدا" ویژه خانواده های کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی و با برگزاری کلاس هایی در فضای مجازی برگزار می نماید.
مسابقه ماه خدا (ویژه خانواده کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی)

عناوین دروس:

1-  آشنائی با شبکه های اجتماعی

2-  عوامل استحکام خانواده

3-  نشانی بهشت - درسنامه فاطمی

شرکت کنندگان با گذراندن کلاس ها و بدست آوردن حداقل نمره قبولی گواهی پایان دوره دریافت خواهند کرد. شرکت کنندگان گرامی برای حضور در بخش مسابقه  ملزم به گذراندن هر سه دوره می باشند.

مبلغ 1.500.000 ریال کمک هزینه سفر به مشهد مقدس  به 8 نفر و جوایز غیر نقدی دیگر به سایر نفرات برتر از جوایز این مسابقه است.

علاقمندان برای ورود به سایت و ثبت نام و گذراندن دوره ابتدا به پایگاه اطلاع رسانی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی به ادرس http://allameh.nahad.ir  مراجعه کرده و از لینک مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان وارد مرکز آموزش مجازی دانشگاه علامه طباطبائی شده و پس از ثبت نام دوره ها را انتخاب نمایند.