نشست هم اندیشی ساختار مطلوب سازمان متولی گردشگری کشور برگزار می شود

۰۱ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۵۱۵ خبر روز
نشست تخصصی با عنوان « تفسیرهای نمادهای اعتقادی در موزه های ایران» و در قالب برگزاری میزگرد تخصصی ساختارهای تشکیلاتی سازمان متولی گردشگری کشور 2 خرداد ماه سال جاری در محل پردیس تحصیلات تکمیلی برگزار می گردد.
نشست هم اندیشی ساختار مطلوب سازمان متولی گردشگری کشور برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این نشست تخصصی با همکاری سازمان میراث فرهنگی و صنایع گردشگری ایران، انجمن علمی دانشجویی گردشگری دانشگاه و پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و با حضور خانم احمدپور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، دکتر سلیمی رئیس دانشگاه، مهندس بهشتی رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و پانل تخصصی برگزار می گردد.

این نشست با برگزاریپانل تخصصی با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معاون سازمان برنامه و بودجه، نمایندگان بخش خصوصی، نمایندگان سازمان میراث فرهنگی و صنایع گردشگری و نمایندگان دانشگاه برگزار خواهد شد.

خانم دکتر سلحشوری عضو شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری، دکتر زارع دبیر کمیسیون فرهنگ و هنر، دکتر شهاب نادری نایب رئیس فراکسیون گردشگری، دکتر واعظ مهدوی معاون سازمان برنامه، پورفرج رئیس جامعه تورگردانان، حمزه زاده رئیس جامعه هتلداران، کرمانی رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران، دکترحسینی مکارم معاون طرح و توسعه سازمان، دکتر شیرکوند معاون سرمایه گذاری سازمان، دکتر الوانی استاد دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر ایمانی خوشخو دانشگاه علم و فرهنگ از سخنرانان پنل تخصصی این نشست می باشند.

این نشست سه‏ شنبه، دوم خرداد 1396از ساعت 3 تا 7 بعدازظهر در محل  پردیس تحصیلات تکمیلی دانشگاه واقع در خیابان توانیر، خیابان نظامی گنجوی برگزار خواهد شد.