انتقال سامانه پست الکترونیک دانشگاه بر بستر جدید

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۵۰۲ خبر روز اداری سازمانی
به اطلاع تمامی همکاران گرامی اداری و علمی دانشگاه و دانشجویان عزیز می رساند، سامانه پست الکترونیک دانشگاه پس از انتقال بر بستر جدید، در قالبی مدرن و کار آمد به طور کامل استقرار یافته و هم اکنون امکان سرویس دهی مطمئن را فراهم آورده است.
 انتقال سامانه پست الکترونیک دانشگاه بر بستر جدید

طی هفته های گذشته سامانه پست الکترونیک جدید دانشگاه برروی یکی از مدرنترین فناوری های ایمیلی  حال حاضر دنیا به نام Microsoft exchange ۲۰۱۶ پیاده سازی گردید و سپس، به طور کامل تست و آماده بهره برداری شد. واسط کاربری این سامانه پست الکترونیک شامل صفحه لاگین مبتنی بر فناوری html۵ میباشد که بصورت واکنش گرا طراحی و بار گذاری گردیده است.

لازم بذکر است، راه اندازی این سامانه پست الکترونیک اولین گام به سوی پیاده سازی و استفاده از سیستم یکپارچه سامانه های نرم افزاری دانشگاه (SSO) و ارتباطات مبتنی بر رایانش ابری (Cloud  Computing) میباشد که در آینده ای نزدیک مورد استفاده قرار خواهد گرفت.