مدیریت آموزش های آزاد، سمینار و کارگاه آموزشی برگزار می کند

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۴۸۶ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
مدیریت آموزش های آزاد دانشگاه سمینار و کارگاه آموزشی یکروزه ای را با عنوان «مهارت های مدیریت حرفه ای د رکسب و کار محصولات سالم و ارگانیک» و کارگاه آموزشی یک روزۀ «اقتصاد سنجی کاربردی با نرم افزار EVIEWS» را برگزار می نماید.
مدیریت آموزش های آزاد، سمینار و کارگاه آموزشی برگزار می کند

سمینار «مهارت های مدیریت حرفه ای د رکسب و کار محصولات سالم و ارگانیک» به همراه معرفی «دوره های مهارت افزایی، DBA و MBA» در تاریخ یک شنبه مورخ 1396/02/31 از ساعت 17 الی 19برگزار می گردد. هزینۀ ثبت نام آزاد این سمینار  50.000 تومان- شرکت در این سمینار برای اعضای انجمن ها و مؤسسات حامی سمینار و هم چنین، دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی رایگان است.

کارگاه آموزشی یک روزۀ «اقتصاد سنجی کاربردی با نرم افزار EVIEWS»

این کارگاه آموزشی نیز در تاریخ جمعه مورخ 1396/3/5 از ساعت 9 الی 17 به مدت 8 ساعت برگزار می گردد.

هزینۀ ثبت نام آزاد این کارگاه آموزشی نیز 90.000 تومان- 40% تخفیف برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی است.

لازم به ذکر است مکان برگزاری کلاس ها در مرکز آموزش های آزاد دانشگاه به نشانی خیابان توانیر- میدان شهید عباس پور- خیابان نظامی گنجوی- پردیس تحصیلات تکمیلی دانشگاه خواهد بود. متقاضیان می توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره های، (88880993)- 15-88770011 تماس حاصل نمایند.