طرح بررسی نگرش و عملکرد تغذیه ای کارکنان دانشگاه اجرا می گردد

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۴۷۱ خبر روز
دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه با هدف ارتقای دانش و عملکرد تغذیه ای استادان و کارکنان دانشگاه طرح پژوهشی را برگزار می نماید.
طرح بررسی نگرش و عملکرد تغذیه ای کارکنان دانشگاه اجرا می گردد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه با توجه به اهمیت حفظ و ارتقای سلامت کارکنان علمی و اداری دانشگاه طرح پژوهشی- کاربردی «بررسی دانش، نگرش وعملکرد تغذیه ای» در حال اجرا است. آشنا نمودن مخاطبان طرح با دانش تغذیه ای و در جریان قرار گرفتن از وضعیت فعلی تغذیه ای شان و نیز آشنایی و در اختیار قرار دادن راهکارهایی به منظور بهبود تغذیه و سلامت جسمی از دیگر اهداف اجرای این طرح از سوی دانشگاه است .

این طرح که به صورت همزمان در سطح دانشکده ها در حال اجرا است با جمع آوری اطلاعات تک تک جامعه هداف و از طریق مراجعه کارشناسان مربوطه و پرکردن پرسشنامه های تهیه شده در قالب انجام مصاحبه انجام می گیرد. لازم به ذکر است اجرای این طرح که از ابتدای اردیبهشت ماه آغاز شده است تا نیمه خرداد ماه ادامه خواهد داشت.