دو فارغ التحصیل دانشکده مدیریت و حسابداری برای دانشگاه افتخار آفرینی کردند

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۴۱۱ آموزش و پژوهش
دو رسالۀ دکتری محمود جعفرپور و عبادالله بانشی از فارغ التحصیلان دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه در ششمین کنفرانس «الگوی اسلامی ایرانی – پیشرفت » از میان بیش از 900 رساله و پایان نامه به ترتیب به عنوان رساله های برتر و شایسته تقدیر معرفی شدند.
دو فارغ التحصیل دانشکده مدیریت و حسابداری برای دانشگاه افتخار آفرینی کردند

این همایش 13 و 14 اردیبهشت ماه توسط مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در مرکز همایش های سازمان اسناد و کتابخانه ملی برگزار شد. در این همایش رسالۀ دکتری محمود جعفرپور از دانشکده مدیریت و حسابداری گروه مدیریت بازرگانی با عنوان «طراحی مدل جامع عدالت سازمانی در چارچوب الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی» به عنوان «رساله برتر» و رسالۀ دکتری عبادالله بانشی نیز از دانشکده مدیریت و حسابداری با عنوان « مدل جامع رهبری اثربخشی سازمان با رویکرد الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت» به عنوان رسالۀ «شایسته تقدیر» شناخته شد.

قابل ذکر است که راهنمایی هر دو رساله را دکتر علی اکبر افجه ای از استادان برجسته دانشگاه که سال گذشته نیز به عنوان «استاد نمونۀ کشوری» معرفی شده بود، بر عهده داشته است.