سخنرانی عضو هیات علمی دانشگاه در همایش بین‌المللی دانشگاه بریتیش کلمبیا

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۴۰۵ آموزش و پژوهش
همایش بین المللی " مطالعات فرهنگی و آموزش" دانشکده آموزش دانشگاه بریتیش کلمبیای کانادا از تاریخ 4 تا 6 می 2017 در محل این دانشکده برگزار شد.
سخنرانی عضو هیات علمی دانشگاه در همایش بین‌المللی دانشگاه بریتیش کلمبیا

به گزارش روابط عمومی به نقل از مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی، در این همایش بین‌المللی مقاله دکتر علیرضا صادقی، عضو هیات علمی گروه برنامه ریزی درسی دانشگاه علامه طباطبائی نیز پذیرش شده بود که به صورت سخنرانی ارایه شد. با توجه به زمینه مطالعاتی ایشان که در خصوص فرهنگ، چندفرهنگی و برنامه درسی فعالیت می‌کنند، مقاله ایشان نیز مرتبط با همین موضوع همایش بود. موضوع مقاله ایشان در خصوص "چندفرهنگی گرایی و برنامه درسی" بود که با تببین و بازخوانی مفهوم چندفرهنگی، چند فرهنگی از نوع چند ملیتی( multinational) را برای این مفهوم ناکافی دانسته آن را به ( چند قومی و فرهنگی)  multi ethnic تسری داده و کشور ایران را نمونه‌ای از کشورهای چندفرهنگی با گونه چندقومی معرفی کرده اند.

لازم به ذکر است این دومین سخنرانی ایشان در این دانشگاه است، سخنرانی قبلی ایشان در پنل تخصصی دیگری در موسسه پژوهشی" هویت، فرهنگ و آموزش" دانشگاه بریتیش کلمبیای کانادا ایراد شد.