برگزاری آزمون زبان دانشگاه و آغاز ثبت‌نام دوره‌ی آمادگی زبان تافل

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۳۹۵ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
به اطلاع دانشجویان عزیز می رسانیم مدیریت آموزش‌های آزاد دانشگاه در نظر دارد مرحله‌دوم آزمون آمادگی تافل و مرحلۀ سوم از سلسله دوره‌های آمادگی آزمون تافل را برگزار کند. متن خبر به تفصیل به شرح ذیل می‌باشد.
برگزاری آزمون زبان دانشگاه و آغاز ثبت‌نام دوره‌ی آمادگی زبان تافل

برگزاری آزمون زبان دانشگاه:

مدیریت آموزش‌های آزاد دانشگاه به اطلاع دانشجویان و فراگیران آزاد می رساند مرحلۀ دوم آزمون زبان دانشگاه علامه طباطبائی در روز جمعه مورخ 96/03/05 در ساعت 9 صبح برگزار خواهد شد. لذا کسانی که متقاضی شرکت در این آزمون هستند، می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره های (88880993)   -  (15-887700111) داخلی 306 تماس حاصل نمایند.

قابل ذکر است، هزینۀ آزاد شرکت در آزمون 200.000 تومان در نظر گرفته شده است که برای دانشجویان علامه طباطبائی با 20 درصد تخفیف 160.000 تومان می باشد

آخرین مهلت ثبت نام تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ 30/02/1396 می باشد.

ثبت‌نام دوره‌ی آمادگی زبان تافل:

مرحلۀ سوم از سلسله دوره های آمادگی آزمون تافل را از 18 خرداد ماه (پنج شنبه) برگزار می‌گردد. قابل ذکر است این دوره به مدت 80 ساعت، 10 هفته، روزهای پنج شنبه و جمعه از ساعت 9 الی 13 برگزار خواهد شد. قبل از شروع دروه فراگیران باید در آزمون تعیین سطح شرکت نمایند. هم چنین، در پایان دوره به فراگیرانی که در طول دوره حضور مستمر و فعال داشته باشند ده نمره کلاسی علاوه بر نمرۀ کسب شده در آزمون پایانی تعلق خواهد گرفت.

هزینۀ دوره برای فراگیران آزاد 880.000 تومان و برای دانشجویان علامه طباطبائی با 20 درصد تخفیف 704.000 تومان می باشد که باید نقداً به حساب دانشگاه واریز شود. هم چنین، در آزمون پایان دوره به فراگیرانی که حد نصاب نمرۀ قبولی (حداقل نمرۀ قبولی 50 از 100) را کسب نمایند مدرک زبان قابل قبول در دانشگاه علامه طباطبائی اعطا خواهد شد. شایان ذکر است، این مدرک برای دانشجویان دورۀ دکتری جهت دفاع از رساله مورد تأیید معاونت آموزشی دانشگاه می باشد.

متقاضیان محترم می توانند جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ثبت نام، با شماره های (88880993) -  (19-88770011 ) داخلی 306 تماس حاصل نمایند.

آدرس: توانیر- میدان شهید عباس پور- خ نظامی گنجوی- پردیس تحصیلات تکمیلی خودگردان- مدیریت آموزش‌های آزاد- طبقۀ سوم