اطلاعیه توزیع بن کارت الکترونیکی ویژه سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۳۳۹ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند، دانشگاه علامه طباطبائی همانند سال های گذشته و در راستای رسالت دانشگاهی خود مبنی بر حمایت از دانشجویان اقدام به تهیه بن کارت الکترونیکی ویژه سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب نموده است.
اطلاعیه توزیع بن کارت الکترونیکی ویژه سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب

با توجه به اینکه بن کارت اعطایی خرید کتاب فقط مختص نمایشگاه و مهلت آن تاپایان دوره برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران (مورخه 1396/2/23) می باشد، مستدعی است از روز شنبه مورخه 1396/2/16 با دردست داشتن کارت دانشجویی به اموردانشجویی دانشکده مراجعه و نسبت به تهیه بن کارت خرید کتاب اقدام نمایید. دانشجویان گرامی به موارد زیر توجه کنند:

1 مبالغ در نظر گرفته برای دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد 400000ریال و دکتری 562000 ریال می باشد.

2 زمان توزیع بن از مورخه 1396/2/16 تا پایان روز برگزاری نمایشگاه توسط امور دانشجویی دانشکده محل تحصیل با ارائه کارت شناسایی معتبر و اخذ رسید و شماره تماس دانشجو انجام می‏ گردد .

3 بن کتاب مختص دانشجویان شبانه و روزانه مقاطع مختلف تحصیلی به استثناء (دانشجویان دارای سنوات تحصیلی غیر مجاز، بورسیه ها، دانشجویان میهمان، دانشجوی فارغ التحصیل، دانشجوی نیمه حضوری و تخصصی آزاد) می باشد.

4- در طول برگزاری نمایشگاه جهت رفاه حال دانشجویان عزیز سرویس های رفت و برگشت از محل دانشکده و خوابگاه ها (روز های تعطیل) برقرار می باشد. برنامه زمانبندی سرویس ها متعاقبا اعلام خواهد گردید.