کتاب دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی در جشنواره کتاب سال فرهنگی برگزیده شد

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۳۱۳ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
کتاب تالیفی میکائیل مقیم‌پور بیژنی دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی در نخستین جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان سراسر کشور به عنوان اثر برگزیده تقدیر شد.
کتاب دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی در جشنواره کتاب سال فرهنگی برگزیده شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اولین جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان سراسر کشور به همت دانشگاه تهران و همکاری معاونت فرهنگی وزارت علوم، وزارت ارشاد و کتابخانه ملی در سه بخش برگزار شد. در این جشنواره کتاب سقانفار که توسط میکائیل مقیم‌پور بیژنی دانشجوی مقطع کارشناسی دانشگاه علامه طباطبائی به نگارش در آمده است در بخش کتاب‌های هنری و ادبی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان کشور حائز رتبه برتر شد.

لازم به ذکر است که مراسم اختتامیه جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویی با حضور دکتر ضیا هاشمی معاون فرهنگی وزیر علوم، برخی از مسئولان، دوشنبه یازدهم اردیبهشت در محل باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد و با اهدای لوح تقدیر و هدیه از دانشجویان برگزیده تجلیل شد.