دکتر سلیمی بجستانی: جشن دانش آموختگان، تکریم علم و تلاشهای دوره دانشجویی است
دکتر حسین سلیمی بجستانی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی درباره این جشن عنوان کرد: هر سال دانشگاه به مناسبتهای مختلف جشنهایی را برگزار میکند که یکی از آنها که در تقویم دانشگاه جای گرفته است، جشن دانشآموختگان است. دکتر سلیمی بجستانی با اشاره به اینکه این جشن برای ما و دانشجویان بسیار مهم است، اظهار داشت: تعداد دانشآموختگان شرکت کننده در سه مقطع حدود ۸۵۰ نفر است. او اضافه کرد.: طبق آمار معاونت آموزشی، رتبههای برتر در مقطع کارشناسی 78 نفر، کارشناسی ارشد ۲۶۰ نفر و دکتری ۲۵ نفر است. با توجه به همراهی خانواده های دانش آموختگان، میزبان حدود 2500 نفر در روز جشن خواهیم بود.
معاون دانشجویی دانشگاه افزود: به منظور ثبت نام و اطلاع رسانی سایتی راه اندازی شد و دانشجویان و برگزیدگان ثبت نام کردند و شرایط برای حضور دانشاموختگانی که تمایل داشتند، فراهم شد. معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با اشاره به همزمانی این جشن با عید مبعث بیان داشت: محوریتی با طرح یک شعار به جشن امسال داده شده و آن این است که تنها یک زمین بیشتر نداریم.
دکتر سلیمی بجستانی درباره هدف اصلی این برنامه خاطرنشان کرد: حفظ و تداوم ارتباط دانشجویان با دانشگاه، هدف اصلی این برنامه است. او افزود: دانشجویان باید بدانند که عضو خانواده دانشگاهی علامه طباطبائی هستند که باید از تواناییهایشان استفاده کرد. دکتر سلیمی بجستانی ادامه داد: خدا را شکر دانشجویانی که علامهای هستند افتخارشان این است که روزی در این مجموعه درس خواندند. این مساله را در ارتباطهای بیرون دانشگاه بیشتر حس میکنم. معاون فرهنگی، دانشجویی دانشگاه تاکید کرد: باید خودمان ارزش و کرامت علم را حفظ کنیم که بخشی از آن برگزاری چنین جشنهایی است. واژه فارغاتحصیل را هم بهکار نمیبریم. اینجا کسی از علم فارغ نمیشود بلکه همه تا آخر عمر در حال یادگیری هستیم. وی اضافه کرد: علاوه بر برنامههای مختلف، کانون دانشآموختگان هم در این جشن کار خود را به صورت جدی آغاز میکند. اطلاعات دانشآموختگانی که حضور دارند دریافت میشود و سامانهای فراهم شده است تا دانشاموختگان سالهای آینده اطلاعات خود را ثبت کنند.
دکتر سلیمی بجستانی با بیان این نکته که جشن دانشآموختگان یک پتانسیل و استعداد است٬ تصریح کرد: برخی از دانش آموخنگان افراد موثری در جامعه هستند و باید علامهای بمانند تا در زمینههای مختلف آموزشی، فرهنگی و کارآفرینی از آنها استفاده کنیم. او افزود: وقتی با دانشجویان سر وکار داریم، باید نگاهمان به فعالیتهای دانشگاهی به روز و متفاوت شود. وقتی شرایط کنونی دانشگاه را با سایر دانشگاهها مقایسه میکنیم، شرمنده نیستیم. فکر میکنم این مراسم برای همه یک شروع خوب است. معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در پایان سخنان خود ضمن بیان این نکته که مشکلات هرچقدر بزرگ باشند در مقابل اراده انسان ضعیف هستند، خاطرنشان کرد: با توجه به پیش رو بودن انتخابات و فصل جدیدی از پیگیری اولویتهای کشور امید است مسایل جوانان و دانش آموختگان بیشتر مورد توجه قرار گیرد تا نقش بیشتری در پویایی جامعه و اقتصاد کشور داشته باشند.
نظر شما :