جلسه شورای سردبیران مجلات دانشگاه برگزار شد

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۲۱۲ خبر روز آموزش و پژوهش
جلسه شورای سردبیران مجلات دانشگاه هفته گذشته برگزار شد.
جلسه شورای سردبیران مجلات دانشگاه برگزار شد

در این جلسه که با حضور سردبیران و مدیران مسئول مجلات دانشگاه برگزار شد، ابتدا دکتر هنری معاون پژوهشی دانشگاه، در خصوص لزوم کیفی سازی مجلات و نمایه سازی آنها نکاتی را بیان و تاکید کرد: در سال جاری باید نمایه سازی مجلات بسیار جدی گرفته شود.

سپس دکتر زند مقدم رئیس مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه نیز گزارش عملکرد مجلات در سال 95 را ارائه کرد و در ادامه به برنامه های سال 96 در حوزه مجلات پرداخت. در ادامه جلسه که به صورت کلاس آموزشی برگزار شد، دکتر علی گزنی معاون پژوهشی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، به بررسی نحوه نمایه سازی مجلات و نقاط ضعف و قوت آنها پرداخت. او ضمن بررسی وضعیت مجله های دانشگاه علامه طباطبائی، راهکارهایی برای ارتقاء جایگاه علمی مجلات و بالا بردن ارجاعات مجلات دانشگاه پیشنهاد نمود.