نتایج طرح ناهنجاری های بدنی و اسکلتی کارکنان دانشگاه در کارگاه آموزشی اعلام شد

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۱۸۵ خبر روز
کارگاه آموزشی "بررسی فعالیت بدنی، ترکیب بدنی و ناهنجاری های قامتی اساتید و کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی" در 27 در محل آمفی تئاتر دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی برگزار شد.
نتایج طرح ناهنجاری های بدنی و اسکلتی کارکنان دانشگاه در کارگاه آموزشی اعلام شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه این کارگاه که توسط دکتر مینو باسامی(عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی) و دکتر سجاد احمدی زاد (عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه شهید بهشتی) برگزار گردید، 80 نفر از کارمندان علمی و اداری دانشگاه شرکت داشتند و در جریان وضعیت پرونده جسمانی خود قرار گرفتند.

در ابتدای این کارگاه آموزشی گزارش نتایج طرح وضعیت جسمانی و تندرستی اساتید و کارکنان دانشگاه ارائه شد و سپس در سخنانی توسط دکتر باسامی و دکتر احمدی زاد در خصوص تاثیر ورزش بر چاقی، بیماری های قلبی- عروقی و ناهنجاری های اسکلتی مطالبی ارائه شد و در پایان نیز راهکارهای علمی ورزشی برای پیشگیری از بیماری ها و بهبود کیفیت زندگی ارائه شد. لازم به ذکر است محتوای آموزشی کارگاه مذکور بر مبنای نتایج حاصل از طرح پژوهشی مدرسان کارگاه آماده و ارائه گردید.