رویداد استارت آپی «ایوان» در دانشگاه علامه طباطبائی آغاز به کار کرد

۳۰ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۱۷۸ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
رویداد استارت آپی «ایوان» در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی آغاز به کار کرد.
رویداد استارت آپی «ایوان» در دانشگاه علامه طباطبائی آغاز به کار کرد

به گزارش روابط عمومی به نقل از  عطنا، رویداد استارت آپی «ایوان» از امروز، چهارشنبه، ۳۰ فروردین در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی آغاز به کار کرد. این رویداد که به همت مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود، تا اول اردیبهشت ادامه می‌یابد. در این رویداد کارگاه‌ها و ایده یابی انجام خواهد شد.
به گفته امیرحسین صادقی، مشاور مرکز رشد دانشگاه، این رویداد شروع برنامه‌های استارت آپی در دانشگاه خواهد بود و در آینده‌ای نزدیک با افتتاح مرکز رشد تلاش خواهد شد که خروجی‌های این قبیل رویدادها به سمت صنعت سوق داده شود.
صادقی با اشاره به برنامه‌های رویداد «ایوان» گفت: ارائه ایده، تشکیل گروه‌های استارت آپ، سخنرانی اساتید دانشگاه و برگزاری چند ورکشاپ از برنامه های سه روزه رویداد «ایوان»است.
او هدف از برگزاری این رویداد را ایجاد فضای کارآفرینی و ایده پردازی عنوان کرد و گفت: اولین مرکز رشد و نوآوری حوزه علوم انسانی در کشور در دانشگاه علامه طباطبائی تأسیس شده است و تلاش ما این است در این مرکز میان ایده‌هایی که در این رویدادها شکل می‌گیرد و صنعت کشور ارتباط برقرار کنیم.