حجت‌الاسلام محمدیان: دانشگاه علامه قله آرزوهای انقلاب در زمینه علوم انسانی است

۲۲ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۰۹۸ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
حجت‌الاسلام محمدیان، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور، تصریح کرد: دانشگاه علامه طباطبائی قله آمال و آرزوهای انقلاب اسلامی در زمینه علوم انسانی است.
حجت‌الاسلام محمدیان: دانشگاه علامه قله آرزوهای انقلاب در زمینه علوم انسانی است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به نقل از  عطنا، حجت‌الاسلام محمد محمدیان، در مراسم افتتاحیه مسجد امام علی (ع) دانشگاه علامه طباطبائی که ظهر روز ۲۱ فروردین‌ در پردیس مرکزی این دانشگاه برگزار شد، گفت: درباره بحث فقهی این مسجد باید بگویم، زمانی که مکانی را به عنوان مسجد انتخاب می‌کنیم، همین که دو رکعت نماز در آن خوانده شود آن مکان حکم مسجد را پیدا می‌کند؛ هرچند که خواندن صیغه مسجد یکی از مرسومات فقهی رایج است. وی پس از قرائت صیغه مسجد امام علی (ع) دانشگاه علامه طباطبائی به کم‌نظیر بودن آن اشاره کرد و گفت: به دلیل مسئولیت خود، بیشتر مساجد دانشگاه‌های کشور را مشاهده کرده‌ام که اینجا یکی از زیباترین آن‌ها است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور اذعان کرد: این مکان محصول گِل نیست بلکه کار دل بوده به همین دلیل صفا و نورانیت آن قابل مشاهده است و تمام مؤلفه‌هایی که برای یک الگوی مسجد اسلامی وجود دارد، اینجا رعایت شده است.

محمدیان ضمن زیبا خواندن نامگذاری مسجد به نام حضرت علی (ع)، افزود: همه اولیای الهی دارای حرمت هستند، اما علامه طباطبائی می فرمود که همه اهل راز یک ارتباطی با امیرالمؤمنین دارند به همین دلیل نامی که انتخاب شده نام ویژه‌ای است.