شبستان مسجد دانشگاه در سالروز ولادت امام علی (ع) افتتاح می گردد

۱۹ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۰۶۲ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
مسجد امام علی (ع) دانشگاه علامه طباطبائی با حضور و اقامه نماز ظهر و عصر آحاد دانشگاهیان دانشگاه رسما افتتاح خواهد شد.
شبستان مسجد دانشگاه در سالروز ولادت امام علی (ع) افتتاح می گردد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در سالروز ولادت مولای متقیان حضرت علی (ع) شبستان مسجد امام علی دانشگاه با اقامه اولین نماز جماعت به امامت حجت الاسلام و المسلمین محمدیان رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها و با حضور مسئولان، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه  21 فروردین ماه جاری افتتاح می گردد.

مجموعه فرهنگی امام علی (ع) دانشگاه علامه طباطبائی شامل مسجد، موزه، بخش های فرهنگی فعالیت کانون های فرهنگی و هنری دانشجویی و مرکز بهداشت و درمان دانشگاه است. این مجموعه بهمن ماه سال 95 با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد. با اقامه اولین نماز جماعت، شبستان این مسجد رسما افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.