دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان شاهد و ایثارگر

۱۹ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۰۵۹ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان شاهد و ایثارگر، ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر با هر درجه ایثارگری اعم از (جانباز، آزاده و رزمنده) و (فرزند و همسرشهید، جاویدالأثر، جانباز و آزاده) و (خواهر، برادر و نوه شهید یا جاویدالأثر) در مقاطع مختلف کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری به منظور ارتقای سطح فرهنگ قرآنی و اسلامی و اعتلای اخلاق و ایمان دینی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، ارج گذاری به فعالیت‌های قرآنی و تشویق نخبگان دینی و قرآنی دانشگاه‌ها و شناسایی و معرفی استعداد های برجسته قرآنی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می شود.
دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان شاهد و ایثارگر

رشته‌های جشنواره:

1-    تلاوت تحقیق

2-    تلاوت ترتیل

3-    صحیح‌خوانی قرآن

4-    حفظ جزء سی‌ام

5-    حفظ 5جزءاول

6-    حفظ کل قرآن کریم

7-    نهج البلاغه

8-    آشنایی با سیره معصومین(ع)

نکات مهم:

1-    رشته های  حفظ در مرحله دانشگاهی بصورت کتبی برگزار می شود.

2-  مسابقات کتبی در رشته نهج البلاغه، از محل خطبه‌های3، 5، 7، 10و 12 شرح استاد ناصرمکارم شیرازی(جلد اول مجموعه پیام امام) برگزار خواهد شد.

3-  مسابقات کتبی در رشته آشنایی با سیره معصومین(ع)، از کتاب انسان 250 ساله، بیانات مقام معظم رهبری (نشر صهبا) از ابتدا تا پایان فصل هشتم برگزار خواهد شد.

4-    هر شرکت کننده صرفاً از حق شرکت در تنها یک رشته در هر بخش برخوردار خواهد بود.

5-    جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایتhttp://shahed.saorg.ir مراجعه فرمایید.

فایل pdf کتاب انسان 250ساله
فایل pdf کتاب سیری در نهج البلاغه